Window wereld biedt rolluiken aan in verschillende kleuren en materialen zoals PVC en aluminium. U kunt kiezen voor inbouwrolluiken of opbouwrolluiken met elektrische of manuele bediening.

Door de sterke constructie zijn ze inbraakwerend en isolerend. Met rolluiken bespaart u energie in elk seizoen. In de winter wordt de warmte binnen gehouden en de koude lucht buiten. De beste manier om voor privacy te zorgen, is door rolluiken te plaatsen. Kortom, een rolluik heeft veel voordelen.

Elektrische Rolluiken

Elektrische rolluiken hebben enkele voordelen. Ze zijn zeer makkelijk te bedienen. Om ze te openen of sluiten heeft u enkel een app nodig op je telefoon. Er bestaan natuurlijk verschillende manieren van bediening. Zo slijten ze ook minder, omdat ze minder handmatig gebruikt worden. Als alle andere rolluiken isoleren ze goed en zorgen voor een goede beveiliging tegen inbraken.

Automatische Rolluiken

Automatische rolluiken kunt u instellen en kiezen voor een systeem waarbij de rolluiken automatisch sluiten wanneer de zon onder gaat en wanneer de zon overdag begint te schijnen.

De rolluik heeft een tijdschakelaar en u kunt kiezen wanneer de rolluik automatisch dicht gaat. Zo kunt u een indruk geven alsof u thuis bent. Ook kunt u het bedienen met een app op je telefoon. Met dit systeem kunt u uw huis op afstand bedienen.

Rolluiken Plaatsen

Rolluiken kunnen zowel met de hand- als elektrisch bediend worden. Bij kleine rolluiken is een handmatige bediening de voordeligste optie. Om te voorkomen dat je rolluik scheef en ondersteboven voor je raam hangt is sectorale kennis vereist.

We helpen graag bij het plaatsen van de rolluiken op een professionele manier. Window wereld levert rolluiken op maat en u heeft keuze uit verschillende soorten. Rolluiken laten monteren verhoogt u tevens de veiligheid van uw huis.

Rolluiken Prijs

De prijzen van rolluiken hangen af van verschillende factoren. De kleur, het design, materiaalsoort en bedieningsmogelijkheden spelen hierbij een grote rol. Ook hangen de montagekosten af van uw project. De kostprijs is bij Window wereld erg goedkoop.

Rolluiken Kopen

Wilt u rolluiken kopen? Neem snel contact op met ons. Het plaatsen van inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken is een zeer goede investering. Ze hebben namelijk een inbraakwerende functie en houden ook geluidsoverlast buiten. Binnen heb je meer privacy en kan je lekker genieten van de stilte.

Hoe Goed Isoleren Rolluiken ?

Met rolluiken bespaart u verwarmingskosten. De warmte wordt binnengehouden en de koude buiten. Een rolluik houdt ook zonnestralen tegen. Zo verwarmt uw woning niet en wordt oververhitting voorkomen.

Een bijkomende voordeel is dat door de isolerende werking van rolluiken er energie bespaart wordt, dus bespaart u ook onnodige kosten. Met een rolluik koopt u zonwering, privacy bevordering en energiebesparing in één.

Hoe Rolluiken Plaatsen

Bent u handig en wilt u uw rolluiken zelf plaatsen? Dan heeft u als eerst een goede voorbereiding nodig. Begin met het opmeten van uw kozijnen. Hierbij is het belangrijk dat u de breedte, hoogte en diepte opmeet.

Na de voorbereidingen kunt u kijken welke plaatsingswijze voor uw rolluiken en kozijnen het meest geschikt zijn. Zaag uw rolluiken op maat voor uw kozijnen.Daarna kunt u de geleiders aan de muur bevestigen op de plaatsingswijze die u vooraf gekozen heeft.

Voordat u deze op de muur monteert, zorg dat de kast en de geleiders aan elkaar worden bevestigd. Hierna kunt u het rolluik in het kozijn plaatsen. Controleer de werking nadat het rolluik in uw kozijn is bevestigd.

Wat Kosten Rolluiken ?

De prijzen van rolluiken zijn variabel aan de hand van verschillende factoren. De gemiddelde kosten voor een kunststof of aluminium per rolluik kost tussen € 90 - € 600. Voor de bediening zoals handmatig, elektrisch of automatisch betaald u tussen € 10 - € 250. Als we de montage gaan bespreken kost het tussen € 100 - € 200, maar bij meerdere rolluiken daalt de montageprijs. We komen dus op een gemiddelde totaalbedrag van € 200 - € 1.050.

Hoe Rolluiken Kuisen ?

Voor een langere levensduur en mooie uitstraling is er een reiniging nodig. Het reinigen van de buitenkant van de rolluiken is zeer eenvoudig. Rol de zonwering uit en verwijder het vuil met een zachte spons en sopje met afwasmiddel of schoonmaakazijn. Smeer de geleiders en rubbers in voor een soepele werking. De binnenkant van de rolluiken vragen voor meer moeite. Verwijder eerst de beschermingskap, zo kan je bij de binnenkant van de lamellen. Maak het schoon met een zachte doek of spons.