Window Wereld is niet enkel gespecialiseerd in PVC ramen maar ook houten en aluminium. Met de juiste montage hebben PVC ramen een lange levensduur. Dankzij onze sectorale ervaring kunnen we alle soorten ramen en deuren op de juiste manier plaatsen. Deze ramen hebben een hoge isolatiewaarde en besparen energiekosten. Ze bestaan uit PVC en met hun esthetische uitstraling verricht het wonderen in je leefruimte.

Esthetische, stijlvolle en elegante PVC Ramen modellen

PVC ramen zijn tegenwoordig beschikbaar in alle soorten en kleuren. We beschikken over PVC ramen die een elegante, stijlvolle en esthetische uitstraling hebben. U kunt zelf de profielen bepalen. een mooie kleur geeft toch weer even een andere dimensie aan uw PVC ramen. Deze ramen hebben een hoge isolatiewaarde. PVC isoleert van nature uitstekend.

Raamprofielen hebben een grote invloed op de energieprestatie. PVC ramen zijn een goede optie als u een energiezuinig huis wilt. Ze zijn erg onderhoudsvriendelijk en vragen in tegenstelling van andere ramen amper onderhoud. Met zeep en water kunt u het heel simpel reinigen.

Dus geen tijd- en geldverspilling aan verf. Een ander voordeel van PVC ramen zijn, dat ze erg kwalitatief en goedkoop tegelijk zijn. De grondstof is goedkoper vergeleken met andere ramen zoals hout en aluminium. Ze bieden ook extra bescherming aan voor inbraakbeveiliging, omdat ze met staal versterkt worden.

PVC Ramen Dubbel Glas

U kunt ramen laten vervangen als ze oud, beschadigd of meer isolatie wenst. Dan raden we dubbelglas aan. Ze isoleren beter en dat is beter voor energiebesparing en voor je portemonnee. Zo is er ook minder lawaai, omdat het geluidsisolerend is. Het tocht ook minder, dus blijft de warmte lekker binnen. In het algemeen kunnen we zeggen dat het een slimme investering is.

PVC Ramen Prijs

De prijzen van PVC ramen zijn lager vergeleken met andere soorten ramen. Als we naar de prijzen bij ons kijken, merken we dat ze een stuk lager zijn. Wij bieden altijd en voor al onze producten een hoge kwaliteit aan. Ook bij de montage zorgen we voor een professionele afwerking, zo kunnen de ramen langer mee. Bij Window Wereld staat u garant voor vakkundigheid en ervaring.

Voordelen PVC Ramen

Ten eerste isoleren PVC ramen en deuren erg goed zowel thermisch als akoestisch. Ze bestaan in alle soorten en kleuren. U kunt dus ramen kiezen die bij uw smaak en design passen. In tegenstelling met andere ramen zoals houten en aluminium zijn PVC ramen onderhoudsvriendelijk. Een beetje zeep en water is genoeg voor de reiniging. Een ander voordeel is dat ze een lange levensduur hebben. Rotten en roesten gebeurd moeilijk. De reden dat deze ramen iets goedkoper zijn, is door zijn grondstof. PVC ramen zijn ook makkelijk bewerkbaar. Het materiaal is sterk en slijtvast.

Hoe PVC Ramen Schilderen ?

PVC ramen hebben in principe geen schilderbeurten nodig, maar is mogelijk. Als u de uitstraling beu bent en een nieuwe sfeer wilt creëren in uw woning kan dat met een verflaagje. Wij raden aan om het te laten doen door een professional. Zij weten alle fijne kneepjes en zo heeft u zekerheid dat het er netjes zal uitzien. Met de juiste kennis zullen ze de ramen een nieuwe mooie kleur geven.