06 januari 2020

Het kiezen van de juiste kleur voor de woonkamer is erg belangrijk. De kleuren moeten uw karakter uiten en een warm gevoel geven. De sfeer in de woonkamer wordt voor een groot deel bepaald door de kleuren, daardoor kan je de sfeer zelf bepalen. Er is een veelgestelde vraag zoals: ‘Welke kleuren moet ik gebruiken voor de woonkamer?’.  Het kiezen van de juiste kleuren is voor de meeste mensen erg moeilijk, daarom geven wij enkele tips mee!

Wilt u liever een neutraal kleur dat nooit saai wordt kiezen? Dan kunnen wij u witte kleuren aanraden. Deze kleuren stralen rust uit. Het belangrijkste is het kiezen van passende meubels en accessoires.

Pastelkleuren zijn zachte kleuren die een zomerse en warme sfeer geven. Om het nog gezelliger te maken kunt u houten meubels gebruiken.

Aardetintenten zijn net zoals pastelkleuren erg zacht. Het geeft een bruisende sfeer en een frisse uitstraling. Deze kleuren kunt u associëren met antieke meubels en planten.

Felle kleuren zien er vrolijk uit en zijn overheersend. Deze kleuren kunt u gebruiken als u wat meer durft. Het combineren is iets moeilijker, maar met een minimum decor kan het er erg gezellig uitzien.