De belangrijkste taak van een garagepoort is dat het functioneel moet zijn. Bescherm uw auto of persoonlijke spullen in de garage. Garagepoorten kan je zowel met de hand als mechanisch bedienen. Bij automatisch bediende garagepoort hoeft dat helemaal niet. Window wereld biedt verschillende kleuren, vormen en stijlen aan en alle poorten krijgen een antiroestbehandeling.

Sectionale Garagepoorten

Sectionale garagepoorten zijn opgebouwd uit meerdere panelen. Ze gaan verticaal open, wat voor een minimum aan ruimteverlies zorgt. De dubbelwandige panelen geven een maximale warmte-isolatie waardoor comfort en duurzaamheid is gegarandeerd. U kan zelf de kleuren en panelen combineren. Het is ook inbraakveilig, net zoals alle andere garagepoorten.

Houten Garagepoorten

De garagepoort is een onderdeel van uw woning. Natuurlijk hoeft het er stijlvol uitzien. Het rustieke uitstraling voegt waarde toe aan uw woning. Meestal worden garagedeuren van hout op de traditionele wijze gemaakt zoals alle normale deuren die op scharnieren open en dicht gaat. U kan natuurlijk de kleur, soort en bediening zelf kiezen. Houten garagepoorten zijn zeer duurzaam en bestaat uit stabiel hardhout.

Automatische Garagepoorten

Automatische garagepoorten vergroten de gebruikscomfort. Het brengt wel een meerprijs met zich mee, maar zorgt voor extra beveiliging. Garagepoorten kunt u later ook automatiseren. Ze zijn enorm makkelijk om te gebruiken. Bij slecht weer kan gaat het poort lekker vanzelf open. Het is ook veel veiliger en voorkomt ongevallen. Met behulp van allerlei sensoren en veiligheidsstoppen wordt het openen van de garagepoort nog makkelijker.

Garagepoorten Prijzen

Garagepoorten kunt u in vele soorten, kleuren en maten vinden. Aangezien er een groot keuze in assortiment is, is er ook een verschil in de prijzen van garagepoorten. Er zijn verschillende factoren waardoor de prijzen kunnen veranderen. De keuze voor een manuele of automatische poort is een voorbeeld. Het type poort zoals sectionale garagepoorten of rolpoort, materiaal, gewicht en motor, isolatie, montagekosten en afmetingen spelen hierbij een grote rol. Contacteer ons, vertel uw verwachtingen en krijg goedkope aanbiedingen!

Garagepoorten Kopen

Wilt u garagepoorten kopen of uw garagepoorten automatiseren? Neem snel contact op met ons voor garagepoorten met een esthetische uitstraling. We beschikken over alle materialen die uw poorten zullen beschermen. U kunt ook advies vragen over garagepoorten. We denken graag mee over het maatwerk.

Hoeveel kost garagepoorten ?

Een goede garagepoort kost tussen €1500 - €2000. Dit is natuurlijk een gemiddelde prijs. Afhankelijk van verschillende factoren kunnen de prijzen veranderen. Als we de poorten gaan vergelijken, zien we dat de keuze van de poortbekleding de grootste prijsbepaler is. Hoe zwaarder en duurder je poort door de motor of de bekleding, hoe duurder de poort. Ten slotte bepalen de extra opties mee de eindprijs. Contacteer ons voor een prijsindicatie. Zo weten we wat uw verwachtingen zijn en kunnen we de exacte prijzen doorgeven.