Het gebruik van houten deuren is in vergelijking met andere synthetische producten gezonder. Een stralend assortiment van deuren die uw leven zal verrijken met haar kwaliteit, wordt speciaal voor u door Window Wereld gepresenteerd.

De natuurlijkheid van hout en kwaliteit wordt gecombineerd. Er is een onderverdeling in handmatige en automatische deuren. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen met een lange levensduur.

Houten Voordeur

Een voordeur van massief hout, dat geeft uw huis karakter. Kies daarom voor een deur die past bij u en uw huis. Hout heeft van nature een sterke en warme uitstraling.

Deze deuren worden voorzien van een kaderprofiel om tocht en geluidshinder te voorkomen. Het is ook makkelijk te onderhouden. Houten voordeuren zijn natuurlijk en in topvorm. We leveren altijd voordeuren op maat. Kies uit een groot assortiment van verschillende kleuren en stijlen.

Houten Buitendeur

Houten buitendeuren hebben een esthetische uitstraling. Ze bestaan in verschillende modellen en ze voegen elegantie toe aan de leefomgeving. Houten deuren hebben van zichzelf een isolerende werking en zijn daarom zeer geschikt als buitendeur.

Ook omdat ze uit duurzaam hardhout zijn gemaakt. Ze worden voorzien van een veilige driepuntssluiting welke u kunt openen met slechts 1 sleutel. Ook krijgt het een kaderprofiel om geluidshinder te voorkomen.

Houten Deuren Prijzen

Omdat houten binnen- en buitendeuren op maat worden gemaakt, is het onmogelijk om een exacte prijs te geven. De prijs kan variëren van het type profiel, kleur, vorm, houtsoort en nog veel meer.

Al deze factoren bepalen de uiteindelijke prijs van uw deuren. Hetzelfde geldt voor garagepoorten. Contacteer ons snel om een offerte te krijgen over deuren en garagepoorten.

Houten Deuren Kopen

Wilt u houten deuren kopen? Neem snel contact op met ons. Vertel ons meer over uw verwachtingen en we zullen het proces starten. Houten deuren hebben een esthetische uitstraling en zijn een aanvullende accessoires voor ons in huis. Ook voor het inmeten van uw houten buitendeur kunt u contact met ons opnemen.

De mooiste vorm van hout wacht op u bij Window Wereld

U bent aan het verbouwen en wilt nieuwe deuren. Dan staat u voor moeilijke keuzes. Houten deuren hebben veel voordelen. Het is een natuurlijk product en is heel duurzaam.

Een groot pluspunt is dat u uit verschillende stijlen kunt kiezen zoals modern, klassiek en landelijk. Ook de houtsoort kunt u volledig zelf bepalen. Een ander voordeel is, dat het ontzettend stevig is en een natuurlijke uitstraling heeft. Window Wereld biedt een professionele montage en kwalitatieve producten tegen de beste prijzen.

Wat kosten houten deuren ?

Natuurlijk kunnen we niet een exacte prijs geven over de prijs van houten deuren. De prijzen kunnen variëren door vele factoren. Gemiddelde prijzen voor houten binnendeuren kosten tussen € 550 - € 750 voor een oppervlakte van 2000 x 900 mm.

Houten buitendeuren kosten iets duurder, dat komt omdat buitendeuren andere eisen hebben dan binnendeuren. Die kosten gemiddeld tussen € 900 - € 1.100 voor dezelfde oppervlakte.

Hoe houten deuren schilderen ?

Bent u de kleur beu of heeft u ander interieur? En u wilt de kleur veranderen van uw deuren? Gelukkig kunnen we houten deuren schilderen. Ontvet als eerst de ondergrond grondig van de deur.

Spoel daarna af met water en laat de deur goed drogen. Breng een primer aan in de hoeken en randen met een borstel. Vervolgens moet u lichtjes schuren, als de primer droog is. Breng daarna de verf aan en schuur lichtjes als het droog is. Breng een tweede laag aan voor een egaal resultaat en rol de overlappingen goed uit. Vergeet niet om de boven- en onderkant van je deur mee te schilderen.

Waarom houten ramen en deuren ?

Houten ramen en deuren hebben veel voordelen. Met een perfecte montage heeft het een lange levensduur. Als u toe bent aan een nieuw interieur evolueert een houten deur of raam mee.

Zo niet, kunt u het schilderen in de gewenste kleur. Bij Window wereld vindt u een professioneel team die zeer nauwkeurig te werk gaan. Houten ramen en deuren zien er ook erg esthetisch uit en voegen elegantie toe bij de leefruimte.